Isnin, 31 Januari 2011

CONTEST NAMA BABY SAYA


Mama tetap tak putus asa..contest haritu takde rezeki Ammar nak menang (tak menjadik kot muka blur dia tuh hehehe) ni ada membe baru mama cik IDMA TEXTILE ajak cuba nasib joint contest ni plak..mana la tau kan rezeki anak mama. Aminnnn...syarat2nye:

1) anda mestilah ayah atau ibu kepada baby berkenaan dan mestilah seorang blogger,(100% papa n mama n blogger yang tak berapa tegar)

2) Copy Banner di atas dan link kan (beres)

3) Buat satu entry menerangkan NAMA anak anda. Maksud nya. Siapa Yg Memilih dan Kenapa Nama itu dipilih.

MUHAMMAD AMMAR ZAFRAN

sedapkan nama tuh hehehe..bila scan n dapat tau baby boy yg bakal keluar mama sgt2 excited syukur alhamdulillah...2 bln sebelum nak bersalin aku n husband dh start mencari nama baby..pilih punyer pilih kami setuju letak nama MUHAMMAD AMMAR ZAFRAN gabungan nama yg mantoppp dan bermaksud
Muhammad -(Sempena nama Nabi Muhammad S.A.W)
Ammar -(Ketua @ Pemimpin)
Zafran -(Kejayaan@ Kemenangan)

Pilihan Bersama (AMMAR - Papa yang pilih)
(ZAFRAN - Mama yang pilih)


Sbb nama tu jadi PILIHAN : Semoga bila besar nanti anak kami menjadi KETUA KEJAYAAN dalam setiap perkara yang bakal dilalui. Aminnn

4) Tinggalkan entry anda di ruangan entry ini. (beres)

5) dan menjadi Follower Idma Textile. (beres..sy yg ke 66)

OPS. JGN LUPE LETAK PIC BABY ANDA :)



Amacam ada bakat tak jadik Ketua Renang Malaysia hehehe




Terima Kasih.


Tarikh Penyertaan


01 Feb 2011 hingga 01 Mac 2011
dah boleh start sekarang


Hadiah.


3 Pemenang utama : RM 50 setiap seorang.

p/s:Kalau dah rezeki tak ke mana...