Isnin, 28 Februari 2011

Top 21

Alhamdulillah...aritu aku joint contest anjuran Pn Yan last minute lak tuh...tup2 gambar seksi Ammar terpilih oleh pihak penganjur..terima kasih byk2 ye walaupun TOP 21..."Senyum tak perlu kata apa-apa"

fullamakkk..seksi-seksi sumenye..biru mata hitamku

Selasa, 22 Februari 2011

Contest The Sexiest Baby


Salam tengahari..arini aku nak joint contest anjuran Puan Yan. Tarikh tutup arini plak tuhhh..aduhaiii..takpela kita try jela ye hehe. Gambar yang dipertaruhkan (anak sendiri ye) jeng..jeng..jeng..

"fewitttt..amacam auntie yan seksi tak saya nih..bibir senget gituuu..."



Nama Baby: MUHAMMAD AMMAR ZAFRAN BIN MOHAMAD KHAIRUDDIN
Tarikh Lahir: 26 APRIL 2010

Gambar di ambil lepas Ammar dah siap dimandikan dan dipakaikan pampers...time ni Ammar dah tak bole dok diam...aku pon nak umpan dia ambil hp camera soh dia possing hehehe baru Ammar diam..mudahkannn...harap2 gambar tu menepati syarat2 n kalo ada rezeki menang Alhamdulillah..hihih

Sabtu, 19 Februari 2011

Tiada Yang Lama Tiada Yang Baru

Cewahhh tajuk mcm dlm rancangan realiti tv1 tu la plak hehe..bukan ape arini Ammar dapat bergambar dgn Datuk Aziz Sattar masa g kenduri kawen pagi tadi..Ammar bukannya kenal pon disebabkan mama & papa Ammar excited nak bergambar dgn Atok Ajis ni maka Ammar la jadi umpannya..sowi ye cyg..

Atok Ajis masih segak & nampak awet muda betoila padahal umur dia dah 83 thn..tersengeh je cobak lihat gambar ni



"kusss semangattt..berat cucu atok ni"


Bila Ammar dah besar nati bolehla mama tunjukkan gambar kenang2an bersama atok ajis ni..pelakon lama yang hebat masa zaman dulu2. Papa pon tak ketinggalan juga nak bergambar dgn Aziz Sattar ermmm sabor jela..gambar mama langsung takde sbb mama yg tukang snap gamba tuh...



"senyum tak perlu kata apa2x..."

Isnin, 14 Februari 2011

Oh Anakku...

2 minggu lepas anakku Ammar demam..kesian kat dia..demam nak beralih bulan kah???sehari sebelum kami nak balik PJ malam tu Ammar dah start panas badan...aku ape lagik g dapur amik stok ubat n tepek Cool Fever kat dahi dia. Pagi tu aku mandikan dia dgn air suam..takkan nak balik PJ tak mandi plak..kang opah n atok komplen cucunye bau busukk macyam...
muke tak bermaya

Seminggu tak sihat2 g kami bwk Ammar g klinik..mcm biasa doc bg ubat demam n ubat titik utk selseme..Alhamdulillah akhirnya Ammar dah sihat..mama n papa rase legaaaa...Demam2 pon makan lalu, kuat main & sepahkan brg mainan. Paling mama suka bila nak bagi makan ubat amatlah mudah n senang, mama sua kat mulut Ammar telann gituuu jerkk..tak mcm mama takot nk mkn ubat hikhikhihk

yehhhh sy dah sihattt...gigi sy dh byk tumboh leh gigit mama & papa..hikhik

Selasa, 8 Februari 2011

Alhamdulillah arini genap 2 tahun usia perkahwinan aku n suami..