Khamis, 20 Ogos 2009

Ramadhan



Lagi 2 hari,

Ramadhan datang lagik,

Puasa tahun ni,

Sebagai seorg isteri..

Rabu, 12 Ogos 2009

Gara-gara 3 bintang



sumernyer bz arini..tak pastila betoi2 bz atau buat2 bz

pilih yg mana satu...

aku??...betoi2 bz siapkan bende alah tu..

gara2 3 bintang satu opis aku bz nak dapatkan 5 bintang...

jgn bz bodi dah lerrr...

Cik Lynaleng berceriter..

Salam sume...


Windu kat aku tak?(tuju kt zira ganu, atiedol n ujikus hehehe)..lamer gak aku tak update blog tercyg aku nie..sebenarnyer byk nak diceritakan pasal aktiviti2 aku dr mgu lepas hingga ke hari ni..Baikla kita mulakan dari;


6 Ogos 2009;


Dating dgn membe lama kt Jln TAR temankan dia sopping sakan...huhuhu dia sopping aku tengokk jerrr poyooo...(walaupon dah rembat tudung n keronsang sebenarnyer..) pas terapi duit p terapi mulot plak kat SENTUL (apooo SENTUL????aku sensitif sentul mentul ni hehehe hanya org2 tertentu je yg memahami) makan sakan, membe aku sampai order air 2 jenis sekali gus utk dia minom sorg jerrr...dasyatt tol..sampai umah dah kol 11 mlm sib dia hantar aku balik n tros dia tdo kt umah aku jer..sambung sembang-mambang tup2 dah kol 12 tgh mlm masing2 dh letih n zzzzzzzzzzz...


8 - 9 Ogos 2009;


Cam biaser le turn asben balik PJ jupe istrinyer tercyg muah3 hihkhihkhihk...atiedol mmg tahu sgt aktiviti aku kalo asben aku dtg cni hahaahha...


10 Ogos 2009;


Pagi yg terang..mcm biaser tergesa2 aku naik bas dgn penoh konfident tanpa melihat no bas...skaliiiii ambik ko aku salah bas daaaaaaaa bengang tol aku...dah terlajak p Jln Duta...sengal tol..asal Isnin je adeee je bende2 yg kurang...mgu lepas kes sengal dgn dreba botak mggu ni kes t'salah naik bas...sabor je la aku kan dah t'lewat sampai opis..kalo tak aku la yg palinggg awai terpacak dpn pintu opis huhuhu baru je apply mintak balik awal kat Big Boss dah buat hal...pasni aku akan pastikan setiap Isnin dimulakan dgn hati yg gumbira..kalo pg dh start dgn perkara2 tak best sampai ke mlm le tak bestt..betoi tak atiedol n zira ganu hehehe...


11 Ogos 2009;

...

Hari yg paling besttt dlm idop aku..bukan aperrr...org lain yg p interbiu, org lain yg happy sakan (aku la tu..) adik aku last2 dapat gak keje gomen walaupon dia dh tanam anggor berlori2 syukurr Alhamdulillahhhh jom joint kitaaa(cam iklan Hai-o)...dapat kol dr jabatan tu soh dia dtg lapor diri Isnin minggu depan (ada chance le aku amik cuti temankan dia hehehehe) gembira tak terkata Che Mat n Che Nedah dapat tau anak laki kecygnnyer dapat keje..legaaaaaaaaaaa kalo dah rezeki kita tak ke mana

Ermmm tu je la setakat ni Cik Lynaleng berceriter..utk zira ganu, atiedol n ujikus amacamm pueh atie takkk??? hahahhahahaha komen jgn tak komen.

Selasa, 4 Ogos 2009

Menceceh..


4.15 pm;


Dia menceceh dan tros menceceh dpn aku bla bla bla bla...dan aku
hanya memandang sepi..hanya mendengar masok telinga kanan
kuar telinga kiri hehehe...kalo dia tau mau semangkok sumpah
seranah dia kat aku...(jgn marah aaaa...)

Internet o internet..

Hahhh..dah bole dahhh... semlm tak bole..smlm sume keje tak menjadik (mood aku kureng
gara2 kes dreba bas botak yg hampeh pg semlm) sejak ade blog kecygn nie rase windu tak
update blog diri sendiri (walaupon bukannyer aku byk ceriter ..) n aku suke bacer blog2
membe yg lain..kira mcm dah ketagih tak jenguk blog diorg tuh (untung kalian sbb ade peminat
fanatik mcm aku nih) hehehe..
k la itu sajer bt mase nih...kenyang yg teramat sbb dpt mkn sedap arini..daaa jupe
lagikkk....