Khamis, 30 Julai 2009

Blom g aku jadik "PEGAWAI"

Bab 1

AtieDol;

"u cepatla online...i dah lemau nih..."

Aku;

"jap la ado kojo ni..."

AtieDol;

"Samdol tol..balik jawatan lamo laaa...sonang nk layan aku"

Aku;

hahaha (golak guling..)

Bab 2

Abg;

" Bz kerrr..."

Aku;

" Bz lerrrr..."


" Ermmm ..gitu la dia..time aku Free buat dekkkk jer kat aku kan...si AtieDol..aku menunggu mcm meow berjanggut nak sembang online dgn di (kekadang lerr...)...time skrg aku dapat jawatan Up ckit masing2 mcm meow nak beranak tercari2 aku hehehehe...ni lom dpt jawatan PEGAWAI laiee....mau meroyan masing2 hikhikhik..."

p/s: dol sok aku cuti..madam dh sign borang..

Rabu, 29 Julai 2009

Lega..




Fuhhh..legaa..lagik 2 thn je nak diperabehkan..berhempas pulas aku cuba siapkan keje tu
(semangattt...) aku kan bab2 keje opis ni kalo bole nak siapkan secepat

mungkin tak suker tangguh2..lagipon ikotkan hati nak cuti je jumaat ni
heheh..(tandukkk suda kuar) tengokkk la camner nati?

Selasa, 28 Julai 2009

SmS

sms dr abg;

"hari ini dlm sejarah, bini teman bz...ha3x"

aku;

"eeee..kena kang..."

keje o keje

Baru nak godek2 bende alah ni..dah di bagi keje..sabor je la..mcm tau2 je aku dah lama berehat..hehehe

Isnin, 27 Julai 2009

InI BuKaN CoBaAn iNi BeToI-bEtOi..



Hi sumer...tertunggu2 entri dr sy hehehe...jeng jeng jeng.... dgn ini mempersembahkannnn...perasmian Blog 'LynAleng' dengan tajoknyer 'AkU BuKaN SuPerStAr' (poyor arrrr...) utk tatapan anda sumer..daaaa jupe g