Isnin, 25 April 2011

Selamat Ulang Tahun Sayang...esokkkkk


Esok hari lahir anakku Muhammad Ammar Zafran yg PERTAMA..tapi syg mama ni tak sihat demam sejak Jumaat lepas..kesian..demam nak membesar ye sayang..takpelah anak mama kuat kan..tak lama lagik sayang sihat la tuh...esok kita sambut besday sama2 ye..mama syg kamu...

Khamis, 21 April 2011

Tayangan Eksklusif..

Salam petang Khamis

Arini aku nak cerita pasal tempat kerja aku skrg ni..sgt2 simple n sederhana sahaja nak dibandingkan dengan opis lama yg pernah aku bertugas kebanyakkanya yg terkini..opis baru meja, kerusi, sumenye fesyen lame..huhuhu..aku start bertugas di sini pd bln Mac 2010 disebabkan aku mintak tukar ikot suami.

(Clear kan meja aku..nak masok blog katakan hihii bukan takde keje tau..)

Anda sume nmpk tak langsir biru yg labuh tuh..jgn tak tau bila selak dibelakang tabir tu bermacam2 khazanah sejak zaman Pak Abbas ada..seram akak ok..memula tu akak sgt terpaku n terpana opis apekah ini??? sgt sedeh melihatnya..tetiba time tu mcm nak balik semula kat opis lama tauu..tapi alang2 menyeluk pekasam..ku teruskan jua bertugas kat opis nih..staff tak ramai 10 org je. Kerja pon takdela tensen sgt..lama2 aku rasa seronok keja kat cni..kat bwh ni antara pemandangan dlm opis aku..sowi la ye kalo ianye meyesakkan mata anda2 semua hehee opis kechik la katakan..:):)




(Bahagian depan kiranye tempat kaunter pertanyaan org yg dtg membeli susu)

Setakat ni je la dulu yg dapat di ceritakan..takdela eksklusif sgt spt yg di war2kan hehehe...Sekian.

Selasa, 12 April 2011

Selamat Ulangtahun Suamiku..


Ini suami kesayangan sy..encem tak??kenal pon tak lama dlm 2 bln je tros kawennn kejap je kan drp bercinta lamo2 tak ke mana..Jodoh pertemuan di tangan Allah..

Motipp interprem gamba suami hehehe..bukan ape aku sebenarnye nak ucap Selamat Ulangtahun Suamiku yg ke 36...tua daaa..tarikhnye 3 April yg lalu..aku tanya abg nak hadiah ape?? dia kata taknak ape2..takyah celebrate bagai jimat duit huhuhuhu..elehhh jual mahai n sampai skrg mmg tak bt ape2 pon tapiiiii...26 April ni jgn lupa Birthday anak kesayangan kita kene bt gak sambutan kecil2an pon takpe..acara makan2 tauuu..

Untuk suamiku @ papa Muhammad Ammar Zafran kami (Aku & Ammar) doakan semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, sayangi kami berdua sampai ujung nyawa, n Tahniah dah berenti MEROKOK chayok-chayokkkk...kami syggggggg papa muahhhhh hihihi