Khamis, 20 Januari 2011

CONTEST "BABY MUKA BLURRR"

Percubaan pertama nak joint contest2 dlm blog ni..asik tengok org lain joint jer..ni nak try la plak..kpd cikwhite tq yer anjurkan contest ni lain dr yg lain chewahhh (bukan nak bodek yer). Cari punyer cari nasib jupa pic Ammar buat muka blurrr (blurr ke tuh??) takpela cayang kita try je..menang kalah adat bertanding huhuhu (ayat nak pujuk hati).

Syarat2 yg dikehendaki adalah..............

1) menjadi followers blog ini - beress...

2) letak banner aka gambar aqil di side bar blog anda - beresss...



3) juga letakkan banner ini dalam entry khas untuk contest ini - dah letak dah...

4) gambar anak anda mestilah 'dgn muka ala2 blurrr gitu' - sib ada..hehe

5)buat satu entry khas untuk contest ini haruslah disertakan dengan pic anak anda, nama anak, tarikh lahir anak, nama ibu dan jugak ayat2 power yg bersamaan dgn mimik muka tersebut...- jeng jeng jeng...mempersembahkan....

>
>
>
>


NAMA ANAK: MUHAMMAD AMMAR ZAFRAN BIN MOHAMAD KAIRUDDIN
TARIKH LAHIR ANAK: 26 APRIL 2010
NAMA IBU: MARZANA NORAZLINDA BINTI MOHAMAD
AYAT POWER: "Mama ni asik soh Ammar possing jerrr...idong jadi kembang, muka pon dah sampai naik blurrrr daaa!!"


6) contest ini terbuka untuk bayi yang berumur 1 hari sehingga 4 tahun- dah 9 bln

7) tarikh tutup adalah pada 25 Jan 2011 (tarikh tutup = tarikh ulang tahun perkahwinan kami..hehe)- Slamat Ulangtahun Perkhawinan.

8) linkkan entry anda ke bahagian komen (blog ini) untuk memudahkan saya menyemak penyertaan.-ok beress

9) gambar anak sendiri yer..( taknak gambar anak orang )- 100% anak sendiri

10) juri adalah waz (anak sulong) dan maknye...:)- kelip2 mata kat waz sila undi sy ye hehehe

11) tag kepada kawan2 anda seramai 5 org shj ok
mamacello
mama arissa
izawannabe
aziera
asmahani


...hadiah MISTERI menanti anda! *tggu jerla yer, mesti surprise punya!

P/S:Kalo dah rejeki tak ke mana..

DoA KaMi dArI KeJaUhAn...


7.30a.m sms diterima
"Jen arissa admitted dekat hspital..x sanggup tgk dia lemah sgt kat umah td..pray for my arissa.Tq dear"

8.10a.m
"Jangkitan kuman kat paru2.Dia btok2 pastu demam x kebah2. Kurus ank aku jen, mkn pon taknak"

Aduhai..sedehnyer baca sms ni..nak g melawat kami dok jauh..to Arissa n Auntie Jen semoga tabah menghadapi dugaan..Ammar n Mama doakan awk cepat sembuh..kuatkan semangat..kami tahu awk kuat..sayanggggg awk..

InGaTkAn cUtI....

Sebelum ni dah terbiasa cuti utk HARI WEL2 ni..tup2 kat PHG kene keje la plak...aisehhh..aku dh berangan2 bersantai kat umah sambil mengulit Ammar..hurmm...

- Geram dengan anak bujang mama nih -